previous | next

Langswater 686 AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

OPKNAPPER

Driekamerappartement op gunstige hoekligging en gelegen op de 3e verdieping. Dit appartement beschikt over een zonnig balkon op het zuiden en een individuele berging in de onderbouw.

De omgeving:
In deze buurt kunt u voor alles terecht: er staan diverse basisscholen, er is een buurtcentrum, kinderopvang, er zijn apotheken, winkels, sportfaciliteiten, take-away restaurants etc.
De bereikbaarheid is ook uitstekend: met fiets, bus, tram of auto bent u binnen 25 minuten in het centrum van Amsterdam. Ook Schiphol is met openbaar vervoer of de auto, eventueel fiets zeer goed bereikbaar en voor het complex kunt u nog gratis parkeren.

Recreëren kan vlak bij huis: u fietst in tien minuten naar het Sloterpark en de Sloterplas. Richting Halfweg ligt het recreatiegebied Spaarnwoude met golfbaan. De 3 strandjes aan het Nieuwe Meer zijn met de fiets bereikbaar, vanaf hier is er zomers een pontje om naar het Amsterdamse Bos te varen.

Voor de dagelijkse boodschappen heeft u meerdere keuzes: op loopafstand liggen de winkels aan het Dijkgraafplein en Tussen Meer. Het volwaardige winkelcentrum Osdorpplein biedt een breed assortiment aan winkels.

De woning is een appartementsrecht, dus financiering bij elke bank is mogelijk en eventueel onder NHG.
De vve is actief en houdt o.a. toezicht op de prettige leefbaarheid in het complex. De vereniging heeft er voor zorg gedragen dat er een deurbeveiliging met intercomsysteem is en dat er camera beveiliging hangt. Verder wordt er onderhoud gepleegd aan het complex en dat is ook duidelijk zichtbaar aan o.a. de gerenoveerde entree, de tussen-hal, de galerijen en het trappenhuis. De liften zijn bijvoorbeeld enkele jaren geleden vervangen.

Er zijn voldoende parkeergelegenheden op het bijbehorende parkeerterrein maar ook op de openbare weg. Als een van de weinige plekken in Amsterdam kunt u hier voor de deur kosteloos parkeren!

Voor meer algemene informatie over de woningen en de complexen, zie LANGSWATER.COM

Indeling:

Het complex: Centrale entree met de brievenbussen en toegang tot het afgesloten trappenhuis met een tweetal liften. Het souterrain met de bergingen is buitenom bereikbaar.

Appartement: Entree op de 3e verdieping; tochtportaal met toilet, hal met toegang tot alle vertrekken.
Dichte keuken, lichte woonkamer gelegen aan de balkonzijde met ook een toegang tot één van de slaapkamers. Vanuit deze slaapkamer is het balkon bereikbaar; dit is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een ruim zitgedeelte.
Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de tweede slaapkamer en halverwege het appartement vindt u de keuken en de badkamer, beide in min of meer originele staat.

Door de hoekligging is dit appartement anders ingedeeld dan de andere Langswater appartementen waardoor u geen ramen aan de galerijzijde heeft en de mogelijkheid heeft om de keuken bij de woonkamer betrekken.

Kortom: een woning met veel privacy en mogelijkheden!


Wat u ook wilt weten:
- Woonoppervlakte ca. 61m²
- Ideaal object om geheel naar eigen smaak te renoveren.
- De eerste woning op de galerij, dus snel bereikbaar met lift of trap.
- Financieel gezonde en actieve vereniging die minimaal 1 x per jaar vergadert.
- De servicekosten bedragen € 204,04 euro per maand. Hiervan wordt een gedeelte gereserveerd voor het groot onderhoud. Het andere omvat o.a. de kosten van de verwarming en de lopende zaken.
- Verwarming middels stadsverwarming; warm water middels geiser.
- In de onderbouw is er een individuele berging van ca. 6m² en buiten een gezamenlijke, afgesloten fiets-/scooterstalling.
- Openbaar vervoervoorzieningen zijn uitstekend; tram 17 heeft een directe verbinding naar Station Lelylaan, het Centrum en Centraal Station. Station Lelylaan biedt aansluitingen op bus, metro en trein.
- Winkels voor dagelijkse boodschappen (supermarkt, groenteboer, slager, bakker) op Tussen Meer, Dijkgraafplein en de Osdorper Ban. Op circa 15 minuten loopafstand ligt Winkelcentrum Osdorp
- Gratis parkeren voor het complex met ruim voldoende parkeerplekken
- NEN meetrappoort aanwezig
- De erfpacht loopt af op 31 oktober 2041, de totale canons bedragen circa € 55,- per jaar
- Oplevering kan snel.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1968
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
61 m²
Building-related outside
6 m²
External storage space
5 m²
Gross volume
200 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Number of bathrooms
XXX0
Facilities
elevator, TV cable

Energy

Energy rating
Klasse C
insulation
part double-glazed
Heating type
district heating
Hot water
water heater (owned)

Land registry details

Municipality
SLOTEN (N.H.)
Section
G
Index number
90
Lot
5998
Ownership structure
Leasehold property
Location
In a residential neighbourhood

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

All photos

Share this property

Keep me informed of the housing offer