previous | next

Burgemeester Hogguerstraat 531 Amsterdam

Save property
This apartment is sold

Description

English version below

Comfortabel, modern en licht DRIE/VIER kamer appartement (voorheen drie slaapkamers) met VRIJ uitzicht over de Sloterplas.

Een woonoppervlakte van circa 78 m2 op de 4e verdieping in een goed onderhouden complex met een groot en zonnig balkon op het westen (avondzon).
Rustig wonen op slechts 20 minuten fietsafstand van de binnenstad!

Het complex telt dertien woonlagen die bereikbaar zijn met twee liften en kent een afgesloten entree.
De royale bergingen bevinden zich op de begane grond. Het complex is gebouwd in 1965 en beschikt over een actieve huismeester.

De locatie is uniek. Het appartement grenst direct aan de Sloterplas en het Sloterpark. Je hoeft maar de straat over te steken en je kunt naar hartelust door de natuur wandelen, fietsen of zwemmen.
Het Sloterparkbad en het gezellige stadsstrand "Sloterstrand" met een aangrenzend restaurant en terras is vlakbij!
Naar Plein 40-45 fiets je in 5 minuten voor de dagelijkse boodschappen.

De wijk Slotermeer is goed bereikbaar door openbaar vervoer (tram, bus, metro) en de uitvalswegen (ring A-10) bevinden zich op korte afstand. Deze wijk kenmerkt zich door laagbouw, afwisselend met flatgebouwen met daar tussen veel groenvoorzieningen en in dit geval ook de Sloterplas met zijn vele recreatiemogelijkheden.

Indeling
Het appartement heeft de volgende indeling: meterkast op de galerij, entree, hal met toegang tot alle vertrekken, badkamer met douche cabine, wastafel en aansluiting voor de wasmachine en de droger, hoogwaardige keuken op horeca-niveau voorzien van de nodige inbouwapparatuur, separaat toilet, twee slaapkamers aan de balkonzijde (west), ruime doorzon-woonkamer met fraai zicht over de Sloterplas, daarnaast is er nog een royale berging in de onderbouw.

De woning is voorzien van een laminaat vloer en houten kozijnen met uitzetramene uitgevoerd in dubbel glas.


Woonkamer en keuken
De ruime woonkamer (voorheen woonkamer en slaapkamer) met een oppervlakte van 34m2 biedt voldoende ruimte voor een eetkamer en een apart zitkamer indeling. Vanuit de kamer is er toegang tot het zonnige balkon.

De dichte keuken bevindt zich aan de voorzijde (galerijzijde) en is uitgevoerd in rvs en beschikt over inbouw-apparatuur.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn aan de balkonzijde gelegen en kijken beide uit over het groen en het water van de Sloterplas. De master bedroom geeft toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer is thans in gebruik als logeerkamer. n.

Badkamer
De moderne badkamer is voorzien van een plavuizen vloer en witte wandtegels. De badkamer beschikt over een wastafel, een douchecabine en een handdoek radiator. Het toilet is separaat.

Buitenruimte
Vanuit het appartement en het balkon heb je zicht op de Sloterplas en het groen. Het balkon heeft een oppervlakte van 12 m2 en ligt over de gehele breedte van het appartement. Een heerlijke plek om even bij te komen na je werk.

Berging
In de onderbouw van het complex is een berging gelegen.

Parkeren
Het is mogelijk de auto middels een bewoners vergunning (kosten: € 55 per jaar) voor de deur van het complex te parkeren. Bezoekers kunnen kosteloos middels een blauwe schijf/zone parkeren.

Servicekosten
De servicekosten bedragen voor dit appartement € 172,08 per maand. Dit bedrag is exclusief een voorschot op de stookkosten. In de servicekosten zijn o.a. de kosten voor de opstalverzekering verwerkt, de kosten van de administrateur, de kosten voor groot onderhoud & schoonmaak van het complex en de kosten van de huismeester.

Stookkosten
Het maandelijkse voorschot voor de stookkosten bedraagt € 85,- per maand. Eenmaal per jaar worden de stookkosten verrekend met de betaalde voorschotten. De appartementen worden verwarmd door middel van centrale stads/blokverwarming.

Technische installaties
Verwarming: Middels centrale stads/blokverwarming.
Warm Water: Middels de centrale voorziening.

Erfpacht
Het complex is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht door de gemeente Amsterdam. Het huidige tijdvak loopt tot 31-12-2035. De canon bedraagt thans € 47.65 per half jaar en de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1955 zijn van kracht.

Door verkoper is er een aanvraag ingediend voor 8 januari j.l. opdat de nieuwe eigenaar met behoud van gunstige voorwaarden een keuze maken kan tussen het vastklikken van de canon of het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht.

Beheer
Het beheer en de administratie wordt professioneel verzorgd door de firma Intrema.
Er wordt minimaal eenmaal per jaar een ledenvergadering belegd. Alle relevante VVE stukken zijn bij ons op kantoor beschikbaar.

Energie (EPA)
Verkoper overhandigt bij verkoop een energielabel aan de nieuwe eigenaar.

Roerende Zaken
Conform de ingevulde Lijst van Zaken.

Oplevering
De oplevering vindt plaats in overleg, verkoper is flexibel.

Deze woning wordt verkocht "as is" zie brochure.

English version
Comfortable, modern and bright THREE / FOUR room apartment (formerly three bedrooms) with FREE view over the Sloterplas.
A living area of ​​approximately 78 m2 on the 4th floor in a well-maintained complex with a large and sunny west-facing balcony (evening sun).
Quiet living just 20 minutes by bike from the city center!
groceries.
The Slotermeer district is easily accessible by public transport (tram, bus, metro) and the roads (ring A-10) are a short distance away. This district is characterized by low-rise buildings, alternating with apartment buildings with in between many green areas and in this case also the Sloterplas with its many recreational opportunities.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1960-1970
Roof covering
flat roof
Roof material
bituminous roofing

Surface Area and Volume

Usage area Living
78 m²
Building-related outside
12 m²
External storage space
6 m²
Gross volume
248 m³

Layout

Total number of rooms
3
Number of bedrooms
2
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Shower, Washbasin, washing machine connection
Facilities
elevator, mechanical ventilation system, TV cable

Energy

Heating type
block central heating, district heating
Hot water
central facility

Land registry details

Municipality
Sloten
Section
D
Index number
A58
Lot
57473
Ownership structure
Leasehold property
Location
On a quiet road, Sheltered location, In a residential neighbourhood, Unobstructed views

Parking

Type of parking
Public parking, Parking permits
View all features

All photos

Share this property

Keep me informed of the housing offer